Die gebed van Salomo, I Kon. 8:22-53 : riglyne vir die verstaan van gebed in die Ou Testament - O'Kennedy, D. F. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1989.