Die gebruik van operdwalle om 'n marginale, hidromorfe grond se fisiese toestand vir wingerdbou te verbeter - Myburgh, Philip (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--Stellenbosch University, 1989.