Die gebruik van sielkundige eienskappe in 'n dimensionele klassifikasie-model vir depressie - Kriel, Timo (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.