Die geskiedenis van die Nederduitse Gereformeerde gemeente (Groot kerk) Graaff-Reinet : 'n verkenning - Du Plessis, Lodewikus Cronje,1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Full text to be digitised and attached to bibliographic record.