Evaluering van grondvoorbereidingspraktyke wat in die wingerdbedryf uitgevoer word in terme van geselekteerde grondfisiese eienskappe - Kritzinger, Daniel Jacobus (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MScAgric)--University of Stellenbosch, 2011.