Die hantering van die konfrontasie-moment tydens evangelisasie werk - Rautenbach, Cornelius Michael,1960- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.