Die hermeneutiese beginsels onderliggend aan die prediking in die Apostoliese Geloofsending van Suid-Afrika - Claassen, Eunice (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.