Die identifisering en kartering van wingerde in Suidwes-Kaapland met behulp van Landsatgegewens - Vlok, A. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.