Die implikasies van 'n multi-kulturele gemeenskap vir die skoolkurrikulum - Fourie, A. L.(Antonie Lourens) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.