Die inligtingsbehoeftes van en inligtingsvoorsiening aan ingenieursbedrywe in die Wes-Kaap - Botha, Maria Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.