Die invloed van die serumprogesteroon-binders op die progesteroonvlakke tydens dragtigheid by die merrie - Meyer, Pierre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.