Die invloed van die sindroom uitbranding op arbeidsomset by lewensversekeringsverteenwoordigers - Immelman, Susan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.