Die invloed van gesinstruktuur op die vorming en kwaliteit van heteroseksuele verhoudings van adolessente seuns - Heyns, Sindri (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.