Die invloed van verskillende vakuumverpakkingstelstels en -films op sekere gehalte-aspekte van vars beesvleis - Bekker, H. F. O.(Hjalmar Francois Otto) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.