Die jir'at Jahwe in Spreuke as die hermeneutiese sleutel om die spanning tussen geloof en praktyk te ontsluit - Esterhuizen, F. (Francois),1962- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.