Die kerklike meelewing van die matrikulant na belydenisaflegging, soos in die Ring van Durbanville waargeneem - Oosthuizen, Leon,1965- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.