Die kerk se taak in die verandering van vooroordele t.o.v. die vigspasient - Van Zyl, Jurie Marthinus,1965- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.