Die langtermyn uitwerking van vroee skooltoetrede op die skolastiese prestasies en sielkundige aanpassing van 'n groep intellektueel-bogemiddelde standerd sewe-leerlinge - Esterhuysen, Elmar (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.