Die ligging, grootte en uitleg van aftree-oorde ontwikkel deur privaatinisiatief - Kruger, G. K.(Gert Karel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. In Stads-en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.