Die meting van produktiwiteit en die evaluering van werkverrigting in openbare tandheelkundige dienste - Hartshorne, Johannes Enoch (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.