Die modusverdeling van tussenstedelike passasiersvervoer in Suid-Afrika en die moduseienskappe wat dit beinvloed - Van Niekerk, Henriette Christa (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.