Die molekulere karakterisering van genomiese DNS fragmente van die LDL-reseptor geenlokus - Langenhoven, E.(Elzet) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. in Geneesk. Wet.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.