Die motivering van 'n kerkraad met spesifieke verwysing na die Ned. Geref. gemeente Swartland - O'Kennedy, John Nicholas Francis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1989.