Dienslewering deur die universiteitsbiblioteek aan buitegebruikers met spesiale verwysing na Stellenbosch Tegnopark - Pretorius, Delene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.