Dienswerk : 'n nuwe bedieningstruktuur vir die Ned. Geref. Kerk Kuilsrivier Suid - Scott, Hendrik Louis,1965- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.