Die nuwe Afrikaanse Bybelvertaling 1968-1988 : 'n geselekteerde bibliografie - Turley, Maria Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.