Die onderrig van prosa in Afrikaans as eerste taal in standerds 3, 4 en 5 - Combrink, Louise Esther (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.