Die ontstaan en ontwikkeling van tuiskoerante tot 1986/87, met spesifieke verwysing na Tyger-Burger, die tuiskoerant van Nasionale Media Bpk. met die hoogste sirkulasie - Malan, Mariana Rothea (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Joernalistiek) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.