Die ontwerp en evaluering van 'n evalueringsisteem in tandheelkunde - Breytenbach, Hermanus Steyn (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.