Die ontwikkeling van 'n geindividualiseerde selfstudiepakket volgens die Kellerplan vir huishoudkunde-onderwys op tersiere onderwysvlak - Muller, M.(Magdalena) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.