Die ontwikkeling van 'n teoretiese selektiwiteitsmodel vir die Fischer-Tropsch sintese - Vosloo, A. C.(Antonie Christoffel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.