Die ontwikkeling van 'n voorkonstruksiebestuurstelsel vir die bestuur van vervoeringenieursweseprojekte - Meyer, P. J.(Petrus Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.