Die opleiding van omgewingsgesondheidsbeamptes in diens van die plaaslike owerhede in Suid-Afrika - Bakkes, C. M.(Cornelius Meyer) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.