Die posisie, rol en bestuursuitdagings van die kleinhandelapteek in die distribusiestruktuur van die farmaseutiese bedryf in Suid-Afrika - Van Deventer, J. H. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.