Die posisie van die 'ger' volgens die Ou Testament - Engelbrecht, Johannes Stephanus, 1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.