Die prediking van die gelykenisse met spesifieke verwysing na die gelykenis van die Barmhartige Samaritaan - Meyer, G. A.(Gustav Arnold),1965- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.