Die prediking van die wysheidsliteratuur met spesifieke verwysing na Spreuke : 'n hermeneutiese en homiletiese studie - Preiss, Francois Johannes, 1965- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.