Die rol van die takseersentrum in die identifisering en ontwikkeling van onderwysleierkundighede by onderrigleiers - Schreuder, J. H.(Johan Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.