Die Rynse Gemeente, Stellenbosch : die ontstaan en geskiedenis tot met die inskakeling by die Nederduitse Gereformeerde Sendingkerk in 1948 - Neveling, R. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1989.