Die sintese, karakterisering en eienskappe van gehidroliseerde polivinielesters - Viljoen, Murray S.(Murray Stephen) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.