Die spesifiek-leergestremde seun in die sekondere skoolfase van skole vir buitengewone onderwys : persoonsbeeld en onderwysvoorsiening - Nell, Michael (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.