Die staat : epifenomeen of outonome institusie? : 'n kritiese bespreking van die staatsbegrip(-pe) van Karl Marx - Perold, F.(Francois) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.