Die telefoon as kommunikasiemedium in krisisberaad - Coetzee, F. R. L.(Frederik Rudolf Lodewikus),1960- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.