Die teologiese hantering van kerkmodelle binne die paradigmaverskuiwing van die Nederduits Gereformeerde Kerk - Stumpfe, Waldemar G.(Waldemar Guillaume),1966- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.