Die triomftog van die dialektiek : 'n ondersoek na die logos van die dialektiese denkmodel as epistemologiese kielsog vir die sogenaamde 'moderne teologie' : 'n filosofies-epistemologiese voorstudie met teologies-dogmatiese toespitsing - Vosloo, Claudius Lambertus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1989.