Die uitkenning van probleemareas in die skolastiese vordering van leerlinge in die Departement van Onderwys en Kultuur : Administrasie Raad van Verteenwoordigers - Du Toit, Mary Elise (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.