Die vereistes vir die vestiging van grondserwitute in die Suid-Afrikaanse reg - De Waal, M. J. (Marius Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (LLD)--Stellenbosch University, 1989.