Die vervanging van mieliemeel met korogmeel vir die vetmesting van vleisbeeste - du Plessis, Gideon Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.