Die vrou se belewing van 'n histerektomie en die effek daarvan op die gesinslewe - Nelson, Priscilla (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.