Die wonder as godsdienswysgerige kategorie - Bersee, A.N.J.M.(Anthonius Nicolaas Johannes Maria) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.